OL I RYTMISK GYMNASTIKK 2012

OL er allerede godt i gang, men det er enda noen grener som ikke har begynt. For meg er det store høydepunket når teppene er rullet ut, ryggene varmet opp og paljettene sydd på. Jeg snakker såklart om RG(Rytmisk Gymnastikk). Det er så sinnsykt imponerende å se hva disse jentene klarer å prestere at jeg har ikke ord. De har stålkontroll på både kropp og redskap!

Selvom du ikke vet hva RG er eller har sett det før, anbefaler jeg ALLE å se på finalen i tropp som går på NRK OL5 søndag 12.august klokka 14:30. Og for de som er ekstra interressert kan dere se den individuelle finalen på NRK 2 på lørdagen til samme tidspunkt.  Det kommer til å bli villt! Tingene de gjør ser så lette ut, men i virkeligheten er det vanskeligere enn vanskligst. Og det ligger så mange timer med trening og terping bak at det er nesten skremmende.

Her er en før-video av hva vi kan forvente å se de neste dagene:

 

For dere som har fulgt bloggen min en stund vet dere at jeg har drevet med RG selv i mange år. Ikke bare som gymnast, men også som trener. Jeg trodde jeg var ferdig med det da jeg sluttet i 2007, men der tok jeg sannelig feil. Bare noen år etter begynte jeg som trener i sporten. Det er og forblir en stor del av den jeg er(sentimentalt moment...).
- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits