LAG KAMERA AV EN BRUSBOKS

På skolen i dag lagde vi våre egne kameraer av brusbokser. Jeg er faktisk veldig overrasket over hvor bra det faktisk funket. Thomas fortalte meg for en stund siden at man kunne lage et kamera av en skoeske, og det kan man, man kan faktisk lage et kamera av nesten alt!

Det blir jo selvfølgelig et analogt kamera, men det er gøy uansett.

Alt du trenger er en form for et mørkt rom, f.eks en boks og noe som kan absorbere lyset som skal slippe inn gjennom "blenderen", f.eks fotopapir som brukes i mørkeromsfremkalling.Vi laget også om klasserommet til et kamera ved å dekke alle vinduene med sorte søppelsekker, også laget vi et lite hull i en av sekkene og fikk "live-feed" av hva som skjedde på utsiden av bygget på veggen inne i klasserommet. Det var helt vilt å se på. Det var oppned og i sort hvitt, men da man tok bilder av det ble det farger. Det var veldig kult å se på!

Har du laget ditt eget kamera noen gang?

- Aversano

3 kommentarer

Cathrine Nesset - fotografi

27.08.2012 kl.22:30

Ja :) Jeg har lagd det av en pepperkakeboks.

Celine

27.08.2012 kl.22:42

åhh så stilig!!

Aversano

27.08.2012 kl.23:59

Cathrine Nesset: Kult, funket det bra?

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits