ET BILDE TATT MED EN BRUSBOKS

Dere husker kanskje innlegget jeg hadde tidligere i uken om at man kan lage et kamera av en brusboks. Hvis ikke du allerede har lest det, finner du det HER!

Bildet er tatt utendørs i overskyet vær, med en lukkertid på 2 minutter. Ja, du leste riktig, to minutter! Det er ganske rart å tenke på at det kan ta så lang tid å ta et bilde. Men man lærer utrolig mye om kamera ved å ta bilder på denne måten. 

Når du tar bilde med et pinhole kamera blir bildet speilvendt og i negativt. Dette bildet er snudd og redigert i Photoshop for å få det riktig.

Var det ikke kult?

 


- Aversano

2 kommentarer

hvordan har du egentlig greid å fått inn et bilde på dataen som er tatt me en brusboks? nei den forstår jeg ikke :p det er jo utrolig kult, men skjønner likevel ingenting jeg :P

Aversano

30.08.2012 kl.20:24

mammatina91: Hehe, bildet er fremkalt på fotopapir og scannet inn på dataen. Derfor kan jeg redigere det osv :)

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits