OUTFIT #210912

I dag er det sol i Stavanger! Det er helt utrolig! Fikke hetl sjokk da jeg så værmeldingen i går, og enda mer sjokk når jeg våknet i dag og det faktisk stemte. I løpet av den lille tiden jeg har bodd her i Stavanger har stort sett aldri værmeldingen stemt, selvom de melder alle typene vær på en gang. Når det skal være sol, så regner det og omvendt. Men i dag stemte det altså. Åh, jeg ble så glad!

Det har vært litt kaldt i dag, men ikke så kaldt at man ikke kan gå med skjørt. Så ei jente på vei til skolen som gikk med bare bein, ingen strømpebukse, det så sykt kaldt ut! Jeg har på meg en tynn innerst og en tykkere utenpå for å være sikker på at jeg ikke skulle fryse. Genseren inneholder også ull, så den er god og varm.

Husk forresten å melde deg på ukens blogg HER!

Hva synes du om antrekket?


Genser fra Bik Bok 149,-
Skjørt fra Gina Tricot 129,-
Strømpebukse fra Cubus 99,- 


Solbriller fra H&M.
Øredobber fra Forever21.
Smykke fra Bik Bok. 
Sko fra Monella.se(Jeffrey Campbell etterlikning).

- Aversano2 kommentarer

TraN

21.09.2012 kl.17:44

Så fint antrekk! Er så deilig med sol etter mange dager med regn! :)

xx

Aversano

21.09.2012 kl.21:08

TraN: Tusen takk! Ja, var hærlig :)

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits