OUTFIT #171012

Endelig hjemme etter en lang dag. Vi sluttet egentlig en time tidligere på skolen i dag, men jeg kom hjem en time senere enn vanlig siden jeg, Renate og Susanne tok en runde i byen først. Var i masse butikker jeg aldri har vært i før, og så mange fine ting. Blant annet var vi i en butikk som heter "Kjoledamen" som det bare er 50-talls kjoler og kjær i. Kjempe kult!

Jeg kjøpte noen småting også som jeg skal vise dere imorgen regner jeg med. Har ikke tid til å ta bilder av det i dag siden jeg må gjøre en foto-oppgave til i morgen. Er halvveis allerede, men orker ikke gå ut igjen enda. Er så surt ute! Pluss, jeg var på trening i går med Thomas så det begynner å merkes i kroppen. Blir bare stølere og stølere for hvert minutt som går. Gruer meg til å våkne i morgen. Haha, men det er jo deilig også da.

Her har dere dagens outfit. Noe nytt og noe gammelt kombinert. Godt og varmt var det hvertfall!

Hva synes du om antrekket?
Kåpe: Vero Moda // Genser: Gina Tricot // Skjorte: Vero Moda // Bukse: Gina Tricot // Sko: Converse

- Aversano

2 kommentarer

Kjersti Kihle's

17.10.2012 kl.19:38

Så fint antrekk, digger kragen!! :)

Aversano

17.10.2012 kl.20:43

Kjersti Kihle's: Ja, den er så fiiiin! :)

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits