HEKTISK DAG

Selvom det ikke egentlig er noe viktig som står på programmet i dag, er det allikevel en hektisk dag. Akkurat nå sitter jeg bare å venter på at Thomas skal komme hjem sånn at vi kan få unnagjort litt ting. Kjøleskapet er helt skrapt så vi har en del handling å ta igjen før vi kan lage middag. Vi har sett at der er en butikk her i Stavanger som vistnok skal være veldig billig, så vi tenkte å dra der. Håper den er så bra som jeg håper, hehe.

Senere skal vi på tening og få svetta fra oss litt, før det er tid for kveldskos og slæking forran TVen. Gleder meg allerede!

Det er en annen ting jeg gleder meg veldig til denne uken, men det skal jeg fortelle dere om i et senere innlegg. Har veldig lyst til å bare si det nå, men må vente. Hihi.

Hva skal du i dag?

- Aversano

2 kommentarer

nonbully

23.10.2012 kl.15:35

Hektisk for oss også!

-Konkurranse: Vinn iPad2-

www.EliseRener.blogg.no

23.10.2012 kl.15:41

Kjempe fin blogg, stå på videre!

Hadde blitt utrolig glad for en kommentar tilbake ♥

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits