NYTT DESIGN, MEN BARE MIDLERTIDIG

Et nytt design er ploppet inn på bloggen. Det er ikke så veldig forskjellig fra det gamle, men noen forskjeller er der jo. Det var en feil i det gamle som ikke jeg kunne se, men som andre kunne se. Jeg så det på skolen en dag jeg var innom bloggen min(ja, jeg leser min egen blogg, haha!). Teksten som det sår hvor mange kommentarer og når innlegget er publisert kom over alle bildene, og det var jo en smule irriterende. Derfor valgte jeg å bytte.

Dette designet er der i mot bare midlertidig, til jeg finner et annet jeg liker bedre. Jeg vil egentlig ha et design som er litt mer høst aktig og som ikke har så lang sidemarg. Jeg vil ha margen der, men jeg ønsker å ha Kategorier og Arkiv enten ved siden av hverandre(i stede for inder hverandre), eller i en dropbox. Sånn rullepil ting. 

Så hvis det er noen der ute som har et design de mener hadde passet for meg, er det bare å hyle ut! Du får selvfølgelig et innlegg med link til din blogg som takk og permanent link i sidemargen!


Gamle headeren min fra forrige design, men som er tatt i bruk igjen.

- Aversano

Én kommentar

Joachim Steinbru

26.10.2012 kl.00:27

Kult design :)

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits