DIY: Watermarble negler

Jeg kom over et ganske fascinerende neglelakk-fenomen her om dagen som jeg forelsket meg litt i. Jeg vet ikke hva jeg skal kalle det på norsk, men på engelsk heter det "water marble", og det er ganske så tøft. På videoen i bunnen av innlegget ser det ganske enkelt ut dette her, men det var ikke så lett som jeg trodde. Først og fremst er det ikke alle neglelakker man kan bruke til dette siden de ikke flyter utover. Også er det dyppingen som er en liten utfordring, men øvelse gjør mester.

Det du burde gjøre, som jeg glemte, er å legge en grunnfarge på neglene før du begynner. Hvitt funker beldig bra som grunnlag.

DETTE TRENGER DU:

- En bolle med vann(helst glass, det er mye lettere å fjerne neglelakken fra den enn fra plast)
- Neglelakker i de fargene du ønsker
- Tape
- Tannpirker eller noe annet spist
- Neglelakkfjerner
- Q-tips
- Håndkle så du ikke søler 

SLIK GJØR DU:


1. Ta teip rundt neglen din så du slipper så mye søl på hele resten av fingeren.


2. Drypp én og én dråpe neglelakk oppi hverandre. Hold flasken nærme vannet ellers går dråpen bare til bunnen uten å spre seg. Gina Tricot sine neglelakker fungerer veldig bra til akkurat dette.


3. Dra ringene litt rundt med en tannpirker til du har det mønsteret du ønsker, og dypp neglen nedi. Husk at neglen skal opp igjen også så pass på å ikke ta den opp gjennom neglelakken igjen. 


4. La tørke og ta av teipen. Fjern evt. det som er kommet utenfor teipen med en q-tips med neglelakkfjerner på.

FERDIG!

- Aversano

Én kommentar

Mathilde

04.12.2012 kl.21:13

Oi, så stilig! :D

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits