PAKKEKALENDER

Da jeg var hjemme i helgen hadde mamma en liten overraskelse til meg. Hun hadde nemlig laget klar en hel kurv med pakker som skal være pakkekalenderen min i år. Haha, ja, jeg er 20år og får enda pakkekalender. Jeg velger å se på det som at jeg er heldig og har verdens beste mamma, fremfor at jeg er barnslig eller bortskjemt. 

Jeg kan nesten ikke vente til første desember nå, det er så koselig! Ikke bare pakkene, men pyntingen, luktene og smakene. Pluss, folk blir liksom litt mer lystige når det nærmer seg jul. Hihi.

Gleder du deg til jul?- Aversano

2 kommentarer

Linn - Hund, foto og hverdag

20.11.2012 kl.15:07

Heldig :) Min mor sluttet å lage pakkekalender når jeg var 19 eller 20 år :( men de siste årene har jeg og kjæresten laget til hverandre :) Så jeg får forsatt pakkekalender, haha =)

Aversano

20.11.2012 kl.15:08

Linn: Hehe, man blir aldri for gammel for pakkekalender :)

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits