HVOR KOM ALLE LESERNE FRA?

Haha, jeg er super happy nå!
Da jeg kom hjem fra dagens fotoshoot og hadde gjort det aller kjedeligste med å bo alene, nemlig å vaske opp, gikk jeg inn på bloggen og fikk en skikkelig positiv overraskelse. Som sikkert de fleste andre med blogg så jeg i øyekroken opp på statistikken og den var mye høyere enn forventet! Jeg hadde jo bare pubisert ett innlegg i dag og forventet igrunne ikke at statistikken skulle være noe særlig siden den ikke pleier det, men der tok jeg grundig feil. 

Uansett, jeg er super happy og smiler fra øre til øre nå. Tusen, tusen takk til alle dere flotte mennekser som leser bloggen min! Jeg setter utrolig pris på det og håper dere vil følge meg videre. Kom gjerne med tilbakemeldinger på hva du ønsker mer eller mindre av på bloggen.

Igjen, tusen takk!


Bildet er tatt av Fotominner.net 

- Aversano

2 kommentarer

wenchurr

04.12.2012 kl.18:02

Du har en ganske bra blogg da (:

Aversano

04.12.2012 kl.20:57

wenchurr: Åw, tusen takk! Det varmer hjertet mitt :)

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits