SKRIVE, REDIGERE, KOMBINERE...

God tirsdag kjære lesere!
I hele dag og i hele går har jeg sittet å jobbet med mappeinnlevveringen min. Mappeinnlevering er nesten det samme som eksamen, men det leveres i en mappe, eller portofolio som det også kalles. Vi skal levere alt vi har gjort i år og litt til, så egentlig burde det være en enkel oppgave å samle alt på en minnepenn og skrive ut noen ark, men neida. Noe som tar sinnsykt lang tid og som jeg mener er helt unødvendig er at vi må endre filnavnet på alle bildene til hvilket tema de hører til og hvilken oppgave. Kunne vi ikke bare lagt de i en mappe med navn på? Årh, det er så unødvendig!

Jeg er litt frustrert som dere skjønner, men det er jo ikke noe annet å gjøre enn å adlyde ordre. Hehe. Nå skal jeg inn i InDesign å lage det som skal skrives ut. Det kan jo ta sin tid, men når det er ferdig er jeg ferdig med alt bortsett fra å skrive ut! Hihi, håper jeg blir ferdig i dag og bare kan chille i morgen. Jeiiii, ferie snart!

Hva holder du på med om dagene?

- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits