LEVERT!

Da var mappa levert og skoleåret over for i år! Nå står kun chilling og bitte litt jobbing på programmet for resten av året. Gleder meg til å kunne sove lenge i noen dager nå. For dere som følger meg på twitter har dere sikkert fått med dere at jeg har hatt endel problemer med å få sove i det siste. På 38 timer fikk jeg meg 3 timer søvn.... det er jo ikke bra! Men jeg håper det ordner seg i løpet av ferien!

Tradisjon tro dro jeg, Renate og Joachim ut for å spise og drikke godt etter vi hadde levert mappa. Denne gangen ikke på Wayn's Coffee, men på Noodle Noodle. Jeg og Renate hadde barnemeny og en drikk som het American Dream. Det var veldig godt! Vi fikk noen insane tykke sugerør i drikken. Tror aldri jeg har sett så tykke sugerør før! Haha.

Hvordan har din torsdag vært?- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits