SNØSTORM

Åh, for et vær!
Jeg håper virkelig det er en stund til neste gang jeg skal ta buss igjen! 1,5 time forsinka var vi. Vi brukte én time fra Stavanger til Sandnes, noe som pleier å ta 15min kanskje(?), bare pga kø.

Etter vi hadde stoppet i Sandnes kom stormen. Det var akkurat som å stirre i en hvit vegg. Masse snø og masse vind. Av og til kunne man se de gule varselslysene til bilene som kom i mot. Det var rett og slett ville tendenser! Og ikke nok med det så kjørte vi bak en polsk trailer som virkelig ikke var riktig skodd for det norske føret! Jeg overdriver ikke når jeg sier at han klarte å kjøre ut av veien i 1 km/t. Vi stod i kø og plutselig var han i grøfta. GODT JOBBA!

Jeg kom nå hvertfall helskinnet til Mandal og sitter trygt hjemme i sofaen til mamma. Dessverre har internetten konket ut her så jeg får ikke blogget ordentlig. Håper jeg får tak i Telenor i morgen og får fikset det.  Uansett hører dere fra meg i morgen!

Ha en fin fredagskveld videre da dere!

- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits