KAPUTSKI

Blæ, jeg er sinna nå! Det er så typisk min flaks. Når jeg har lovet noe, går alt galt slik at jeg ikke kan få gjort det jeg har lovet. Grrr...

Jeg snakker såklart om at internetten er konka. Jeg satt i telefonen med Telenor kjempe lege for å få orden på det, men intet håp. Så nå må jeg vente til mandag før en tekniker skal se om han klarer å fikse det. Kan ikke ting bare fungere?!

Håper virkelig de blir fikset på mandag og at ikke vi blir uten Internett hele jula. Da blir det dårlig blogging ass! Har både film og bilder jeg gjerne skulle vist dere, men får ikke gjort det siden ikke jeg har Internett.

I går natt var meg, Anette, Karina og Marie ute på Lindesnes fyr og kjente på vinden. Noen sa det var 31m/s i vindstyrke det ute. Det var helt sykt hvertfall! Jeg måtte holde meg fast for å ikke blåse avsted, haha! Skal poste videoen så fort jeg får Internett igjen!

Håper vi blogger ordentlig igjen snart!

- Aversano

Én kommentar

funkilove

15.12.2012 kl.14:52

Fin blogg !

Elsker heaeren <3

Gjerne kommenter tilbake på min blogg :)

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits