YATZY KVELD

En liten oppdatering til for dere i dag. Jeg våknet faktisk rett før jeg skrev det forrige innlegget, så jeg henger ikke helt med enda. Veldig rart å våkne når det begynner å bli mørkt igjen. Hehe.

Gårsdagen ble en rolig kveld. Jeg og Anette tok turen opp til Runar, som er fetteren til Anette, hvor vi lagde pannekaker og spilte Yatzy. Det var veldig koselig selvom jeg tapte alle omganger. Haha, Yatzy er virkelig ikke mitt spill.

Nå står snart middagen på bordet, før det er klart for EM finalen i håndball. Jeg er egentlig ikke så veldig interessert i håndball, men det er moro å se på når det handler om gjeve titler som denne. Også er jo det norske laget veldig godt også da, så da er det litt ekstra moro å se på.

Hva skal du i kveld?

- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits