JEG HAR INTERNETT IGJEN!

Ååååååh, jeg er så glad nå! Endelig er internettet tilbake og jeg kan blogge normalt igjen. Haha, jeg har holdt på å hive mobilen min i veggen de siste dagene nå siden nettet er så trægt på den. Men nå slipper jeg den bekymringen mer. Hihi.

Det kom en søt liten mann her i dag og fortalte meg at kontakten til Internetten var ødelagt, med andre ord; mamma vasket den i stykker forrige uke. Haha. Tabbe, men nå er det i orden og en ny kontakt er på plass. Denne gangen med deksel på sånn at ikke den skal få gjennomgå av vaskekosten noe mer. Hehe.

Jeg er kjempe begeistret nå. Det er rart hvor avhengig man er blitt av noe så enkelt som Internett. Nesten litt skummelt også, men jeg og Anette har funnet på masse sprell de siste dagene, så noe positivt kom det jo også ut av det! Jeg kommer tilbake med filmer og bilder om ikke så altfor lenge. Jeg må bare laste dem inn på dataen først og redigert litt. 

Gled dere! Det gjør hvertfall jeg!

- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits