OSLO-TUR

Hvert øyeblikk nå setter jeg og Thomas oss i bilen og kjører innover mot det store Østlandet. Vi vil være fremme i 8-tiden, så det er derfor vi drar nå. Midt på natta! Vi skal nemlig inn til Oslo for å treffe Sassy igjen. Åh, som jeg gleder meg til å se den lille spirrevippen igjen! Barnet mitt, hihi. 

Denne helgen er det romjuls utstilling for alle raser i Letohallen som ligger ca 15min nord for Gardermoen. I dag, altså søndag skal altså gruppe 3(terrier) stilles ut, så jeg gleder meg veldig. Det er skikkelig mange Jack Russeller med, så det skal bli spennende å se hvordan det går med Sassy denne gangen. Sist gang gikk det jo over all forventning. Jeg gleder meg hvert fall masse, og selvom det ikke blir noen plassering i dag, kommer det til å bli topp å se Sassy igjen!

God natt søte lesere, vi blogges igjen i morgen!

- Aversano

Én kommentar

Black alley!

30.12.2012 kl.10:00

Mr & mrs CSI ;)

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits