MITT 2012 - del 1

Egentlig hadde jeg ikke tenkt til å lage en slik kavalkade siden jeg følte det ikke hadde skjedd så mye i løpet av 2012, men så begynte jeg å se gjennom bloggen og fant ut at egentlig har det jo skjedd litt av hvert. Så håper dere liker sammendraget.

JANUAR:
I januar flyttet jeg opp til Lillehammer for å studere fotososiologi, lite visste jeg da at det egentlig ikke var nødvendig å flytte alle tingen mine helt opp der. Fant ut etter første skoledag at det bare var et deltids-studie som bare var et par dager i måneden slik at jeg bare kunne ta toget opp når det faktisk var skole. Nettopp derfor tok det ikke lange tiden før jeg bestemte meg for å begynne å flytte tingene mine gradvis tilbake igjen til Mandal.


FEBRUAR:
Ettersom jeg ikke trengte å være så ofte i Lillehammer tenkte jeg at jeg like så godt kunne finne meg en ny jobb her i Mandal, så da begynte jeg å jobbe på Best bensinstasjon. En veldig morsom jobb faktisk, så det er synd den er lagt ned nå... I tillegg til denne jobben var jeg også fotograf på en av Russepassets russekroer i Kristiansand. Det var en morsom kveld, men jeg var litt skuffet over at folk gav seg så tidlig. Lokalet var jo tomt før klokka var 02:00...

Og ikke nok med dette, men i februar hadde jeg også BURSDAG!!! Jeg ble hele 20år! Mamma hadde planlagt en kjempe koselig tur til Landehovde med pølsegrilling og gaveåpning. En flott dag var det!

MARS:
I mars skjedde det endel. Det begynte å nærme seg eksamen og derfor hadde jeg endel fotoshoots her i Mandal. I tillegg ble det endel shopping og festing for min del. Ingen billig måned for å si det sånn, men det var jo moro da! Jentene fra Asker kom også på besøk så det var også kjempe koselig! Og så hadde Anette planlagt overraskelses bursdag til meg, hihi.

APRIL:
Enda en måned fylt med mange fotoshoots. Jeg holdt på med opptaket til NKF så da ble det endel bilder. Jeg startet i god tid, men ble ikke ferdig før i siste liten som vanlig, hehe. I tillegg til shoots med meg selv som fotograf, var jeg også på shoots som modell. Både med Alf Hernes, Tore Ramstad og Fotominner.net.

Jeg hadde også eksamen i april, så som et avbrekk i fra eksamenslesinga ble det som forrige måned også endel festing. Marcus og Oda kom også på besøk en dag så da ble det spontanfylla. Utrolig vittig kveld!

MAI:
Da mai kom var jeg endelig ferdig med alt av skole og opptak, så da var det bare å slappe av. Været var helt supert så det ble masse turer og koselige stunder med Sassy. Det var vel også på denne tiden hun var mest lydig også, haha! Jeg var også å så på min første utstilling i Lillesand og ble veldig inspirert til å begynne med utstilling selv. Det var moro å se hvordan det foregikk.

Mai var også en liten jubileums måned. Både Sassy og meg og Thomas sitt forhold fylte 1år! I den anledning tok vi oss en roadtrip ut til Lindesnes Fyr hvor Sassy storkoste seg. Vi tok også en roadtrip til Stavanger for å finne ut hvor skolen var, og hvor vi kunne bo.- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits