MITT 2012 - del 2

JUNI:
Juni bestod mye av jobbing og med det kom penger. Derfor hadde jeg ganske mange innkjøp denne måneden, men jeg brukte også penger på min og Thomas sin årlige reise som skulle skje i juli. Vi var også en liten tur i Oslo på shopping og på besøk hos Solveig på Lillestrøm.

I tillegg til dette var jeg masse ute med Sassy på tur. Vi fikk også besøk av Chico, noe som Sassy satte stor pris på. Vi pusset også opp verandaen som var nok en slager. 

Jeg var også med å assistere på en RG-fotoshoot i sammarbeid med fotominner.net en gang i juni. Det ble masse kule bilder som førte til at RGen ble mye bedre representert i Turnforeningens juleshow- og treningsprogram i år. Jeiiii.

JULI:
Det store høydepunktet i juli må vel ha vært Tyrkia-turen. Jeg og Thomas reiste ned bare oss to og hadde et koselig og avslappende opphold i Bodrum. Jeg hadde sjekkt på forhånd at det var internett på hotellet, men det støttet selvfølgelig ikke Mac. Det er ikke alltid man tenker på at ikke alle land er kommet like langt som oss når det kommer til teknologi... Heldigvis var de ansatte på hotellet så snille at de lot meg låne PCen deres en gang om dagen så jeg fikk blogget. Hehe. Minner. Vi var også på Kos i Hellas mens vi var på ferien vår.

Annet enn den lille uka med ferie var jeg stort sett på jobb. Jeg jobbet to jobber, både bensinstasjonen og restauranten, så det var ikke mye tid til overs. Likevel fikk jeg ut noen antrekk og innkjøps-innlegg. Jeg kjøpte også denne måneden ganske mange ting. På fridagene mine var jeg stort sett på tur med hundene og Thomas i skogen og nøy solskinnet. Jeg kjøpte også nytt kamera i juli så da ble det endel leking med det, hehe.

AUGUST:
Da august kom begynte alvoret. Det var klart for Skalldyrfestival så jeg jobbet så og si døgnet rundt. Jeg fikk lite tid til bloggen og hunden, men det gikk nå opp til slutt. Jeg tok bilder på Vinni sin konsert under Skalldyrfestivalen, men det var vel egentlig det eneste jeg rakk den helgen/uka. Jeg fikk også med meg litt av OL også. Meg og Sassy satt benket å så på RG den lille timen det varte.

Etter Skalldyren bar det rett til Stavanger for å finne en leilighet. Bare to dager før skolen startet fant vi endelig en vi kunne bo i, og der er vi enda. Det ble en kjapp tur ned til Mandal igjen for å hente ting, før det var rett inn i leiligheten med alle boksene og avsted til første skoledag på NKF.  

SEPTEMBER:
I september hadde vi endelig kommet ordentlig i stand i leiligheten, så derfor lagde jeg en liten video av den til dere. Det har vært ganske mange som har reagert på at vi betaler så mye som vi gjør i leie på den hver måned ut i fra hvor liten den er, men det er Stavanger. Stavanger er dyrt! En annen ting jeg fant ut var at det lukter vondt her. Noen sier det er fiskemat, noen hundemat og andre sier det er den gamle søppeldynga på Hundvåg... Hvem vet?

September var også en trist måned fordi jeg leverte fra meg Sassy i Kongsvinger da. Selvfølgelig vet jeg at hun har det bra der oppe og jeg ser henne med gjevne mellomrom, men det er rart å komme hjem uten at hun står å logrer ved døra. Hun er jo liksom barnet mitt, hehe.

Ellers gikk det mye i skole i september. Jeg var ute å fotograferte masse, men da jeg klarte å knekke det ene objektivet mitt i to, ble det en liten oppholdsperiode...

OKTOBER:
Selvom september var trist fordi jeg ikke lengre skulle se Sassy like ofte som jeg var vant med, ble oktober en flott hunde-måned. På sin første utstilling vant Sassy klassen sin som unghund og fikk excellent kvalitet, som jeg såklart var veldig stolt over. Thomas og jeg bestemte oss for å reise til Oslo i slutten av oktober for å se på hennes neste utstilling. Og det var ingen dum idé! Sannelig så gikk hun hen å vant hele greia, eller hun ble beste tisp, noe som er helt sinnsykt. Tenke seg til. Vi smilte fra øre til øre alle sammen som var der. Hvis ikke jeg husker feil så jeg et lite seiershopp fra Per(oppdretter) også. Hehe.

Oktober var også den måneden jeg brukte endel penger på nytt kamerautstyr som jeg trengte til skolen. Det ble nytt objektiv, ny reflektor, regntrekk og defusor til blitzen. Godt jeg har valgt et så billig studie...not! Haha.

NOVEMBER:
November var Thomas sin måned siden han fylte 20år da. Hurra for det!

November var også den store "ta bilder"-måneden. Det begynte å nærme seg slutten av året så oppgavene ble stadig større og større så da måtte jeg ta flere bilder. I tillegg til at jeg tok endel bilder, ble jeg også tatt endel bilder av, noe som alltid er like morsomt.

Det begynte også å nærme seg desember, så da gikk jeg og Thomas til innkjøp av vår aller første julepynt. Koselig!

DESEMBER:
Desember var en måned fylt med mye sprell. Jeg hadde jo ferie så da reiste jeg hjem til Mandal hvor jeg fant Anette, og vi fant på både det ene og det andre. Risikerte livet med å gå ut i orkanen på Lindesnes Fyr, gikk på juletreslang og masse annet. Det er herlig å være hjemme!

Desember var jo nettopp så dere husker sikkert det meste, men høydepunktene for min del var nok russereunion, romjulsutstillingen og nyttårsaften. Alt var like koselig. Å treffe Sassy var toppers og middagen og fyrverkeriet dagen etter var det samme. Kjempe god stemning og alle var happy. En flott avslutning på et flott år! 

Hva har vært høydepunktene dine fra 2012?

- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits