Jeg er et sovedyr!

Uff, jeg sov altfor lenge i dag! Skulle liksom stå opp litt tidlig og hadde tro på at jeg skulle klare det uten vekkerklokka på, men der tok jeg sannelig feil. Jaja, det er jo ikke så mye å gjøre med det nå. Ble sent i går kveld, så er kanskje ikke så rart at jeg sov lenge i dag. Først ble jeg bitt av vaske- og rydde-basillen så da vandret jeg rundt i leiligheten å ryddet og vasket, hehe. Ryddet vekk julepynten, og ommøblerte på bilder og andre pynteting. Thomas er ikke så fan av alt det rosa som er i leiligheten, så jeg prøvde å fjerne så mye som mulig av det. Nå er nesten alt hvitt, så vi får håpe det faller i smak.

Da jeg endelig la meg, og ante fred og ingen fare, begynte fylle-bråket. Jeg som trodde folk i bygningen hadde tatt seg ei edruhelg. Men neida, da kom det en gjeng med høylytte damer som absolutt skulle stå i smuget å skrike på språket deres. Litt sånn kjipt, men de kom seg nå inn i hus til slutt.

Har du sovet godt i natt?- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits