Antrekk 07.01.13

Årets første antrekk er kommet seg ut på bloggen. Jeg begynte på skolen igjen i dag så da måtte jeg legge fra meg joggebuksa og kosegenseren. Hehe, det blir litt slaskete stil i feriene merker jeg. Spesielt i jula når man sitter mye inn på sofaen forran TVen og koser seg med en fin film.

Det var altså første skoledag i dag, jeg var der i hele 15 minutter før jeg gikk igjen. Er litt irritert på skolen faktisk. Det er altfor mye opplegg som ikke har noe med studiene å gjøre. I dag for eksempel skulle vi være en hel dag på skolen hvor vi skulle spille brettspill!!! Hallo! Jeg skjønner at det skal være sosialt og sånn, men kan de ikke heller gi oss valget om å gjøre det i stede for å "lure" oss ned på skolen, og "tvinge" oss til å bli kjent med andre? Jeg som hadde gledet meg til å begynne på et nytt tema og få tatt noen bilder også blir jeg lurt på den måten. Kan ikke si at jeg liker det! Mulig jeg er veldig pesimistisk nå, men det var ikke bare meg som rømte fra skolen for å si det sånn, haha! Så mange fra skolen som ruslet ut bakdøra ja!

Men over til noe annet, falt antrekket i smak?

Jakke fra Cubus // Genser fra Gina Tricot // Bukse fra Gina Tricot // Sko fra Converse

- Aversano

2 kommentarer

Lilli

07.01.2013 kl.12:40

Så fint :)

Aversano

07.01.2013 kl.12:41

Lilli: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits