Antrekk 11.01.13

Brrrr, så kaldt det var i dag. Plutselig hadde gradestokken sneket seg ned på minusgradene! Jeg som trodde det gikk mot vår nå... Litt kjedelig, men sola tittet frem i dag også som var helt tipp topp. Deilig å måtte myse litt igjen, hehe.

Tenkte jeg skulle teste ut noe av det jeg kjøpte på salget i går, så da gikk buksa og genseren til pers. Synes de fungerte bra, men genseren snøsset litt og buksa trakk det til seg så det var ikke så kult. Forhåpentligvis blir det bedre etter en vask eller to. 

Ellers har jeg egentlig kjedet meg litt i dag. Vi har sittet i klasserommet i hele dag og snakket om filmteknikk. Blir så rastløs av å sitte stille hele dagen, og så trøtt av å ikke ha lyset på i klasserommet. Merkelig kombinasjon. Men neste uke begynner vi med innspilling av musikkvideo, så det blir spennende! Gleder meg.

Hva synes du om antrekket?

- Aversano

2 kommentarer

Johanne

11.01.2013 kl.16:33

Veldig fint!

Aversano

11.01.2013 kl.18:47

Johanne: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits