Finfin fredag

Åh, fredager er så herlige! Man kjenner liksom at kroppen bare slapper helt av og roer seg etter ei uke med skole og tidlige morgener. Og når det har vært så fint vær som det har i dag, er det jo bare helt toppers!

Thomas og jeg har nettopp spist oss stappa på taco og sitter bare å sløver i sofaen nå. Deilig! Sitter å ser på Idol 10år nå, litt moro å se tilbake på det som er skjedd de siste 10årene. Veldig interressant å se hvordan folk gikk kledd i 2003. Uff, håper ikke den moten kommer tilbake med det første. Litt sykt å tenke på at jeg bare var 10år når Idol startet også. Føler ikke det er så lenge siden. Husker jeg satt klistra forran tv-skjermen hver fredag for å se på Idol. Det var jo ganske kult og nytt, ikke minst. Det er nok det første konkurranse programmet jeg husker som gikk på talenter innen sang. Hmmm... minner.

Hva gjør du denne fine fredagskvelden?- Aversano

2 kommentarer

Kristin Milde

11.01.2013 kl.20:42

Jeg slapper bare av og tar meg tid til å lese blogger, noe jeg ikke har gjort på lenge:) kjempe deilig!

Aversano

11.01.2013 kl.20:53

Kristin Milde: Det høres deilig ut. En avslappende fredagskveld :)

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits