Herlig morning

Etter ei uke med vekkerklokka satt før 7 og skole nesten hver dag, var det deilig å endelig kunne sove lenge. Ingen planer for dagen bare total avslapping. Da jeg endelig stod opp tok jeg en laaaang og deilig dusj, laget meg en god frokost og sitter nå å koser meg med de nyeste episodene av seriene jeg ser på. Det er litt kjedelig at noen av dem har så lang ferie, mens andre ikke har. Heldigvis har ikke favoritt serien min the Big Bang Theory hatt lang ferie så den har jeg fått kost meg med.

Fikk nettopp hentemelding fra posten også, så da blir det en liten tur opp på ICAen for å hente meg en pakke. Hihi, gleder meg! Håper den er like fin i virkeligheten som den er på bilder. Skal selvfølgelig vise dere hva det er jeg har fått senere i dag. Gled dere, den er så fiiiiin!

Ha en fortsatt fin dag, kjære blogglesere!

Har du hatt en fin lørdagsmorgen?

- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits