Antrekk 14.01.13

Det ble en lang dag på skolen i dag, men når man skal få gjort så mye på så kort tid er det nødvendig med litt planlegging. I morgen starter vi innspillingen av musikkvideoen så det blir spennende. Dagen blir sikkert enda lengre da, men forhåpentligvis holder vi oss til skjema. Hvis vi får gjort alt sånn som det er planlagt er vi ferdig til klokka 3 og det hadde jo vært topp!

Thomas kom også å besøkte meg på skolen i dag, så det var kjempe koselig og et lite lyspunkt i den lange dagen. Nå skal vi planlegge middagene for hele uka, før det bærer avsted til butikken for å handle. Utrolig hvor mye penger man sparer på å bare handle en gang i uka! I tillegg til dette har Anette gitt meg en blogg-utfordring som jeg skal prøve å få unnagjort i dag. Hektiske dager med andre ord.

Likte du dagens antrekk?Jakke: Only // T-shirt: Gina Tricot // Bukse: Gina Tricot // Smykke: gave // Sko: Converse

- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits