Antrekk 16.01.13

Dagens antrekk er et antrekk jeg har blogget en gang før(innlegget finner du HER!). I tillegg sitter jeg enda på skolen og venter på at alt det vi har filmet i dag skal laste seg inn på dataen, så jeg er nok ikke hjemme før det er mørkt... Og da kan jeg jo ikke ta antrekksbilder. Litt kjipt å bare se en skikkelse når man vil se antrekket. Selvfølgelig kunne jeg sikkert fått til noe med blitz, men så da må man sikkert ha litt mer tid og energi enn det jeg har akkurat i dag. Det er ikke bare bare å lage film skal jeg si dere!

Jeg har også i dag fått en utfordring av Anette. Den skal jeg prøve å få til i dag, tror ikke den blir så bra siden jeg ikke har så mange av den tingen jeg skal ta bilder av i leiligheten. Har faktisk bare en/ett... Så kan dere gruble på hva det er for noe, hehe.

Synes og antrekket?
- Aversano

2 kommentarer

Mariell!

16.01.2013 kl.15:58

fiiiint<3

Aversano

16.01.2013 kl.21:32

Mariell!: Takk!

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits