hits

Søndagskos

I går kveld fant jeg og Thomas ut at vi skulle ut å mate endene i parken i dag. Jeg failet litt i mitt forsøk på å lage crispy burgerbrød i går, så da passet det jo fint at vi kunne gi dem til fuglene. Heller det enn å måtte kaste dem. Det var kjempe fin sol da vi våknet i dag også så det passet jo perfekt! Thomas måtte leke litt på isen utenfor der vi bor før vi kunne gå til byen, hehe. Man kunne lett stått på skøyter på den selvom det stod skilt om at isen var utrygg. Kanskje vi må få hentet skøytene i Mandal? Hehe.

Det var kjempe koselig i parken. Det var ikke bare oss som hadde tatt turen dit. Masse barn og voksne som var der for å mate fuglene. Litt søndagsidyll. Bare synd det var så mange måker... de er så frekke med de andre fuglene.

Da vi kom tilbake til leiligheten gikk vi inn i underetasjen hvor vi fikk en svært lite hyggelig overraskelse. Om det var egg eller spy som lå på gulvet er uvisst, men det var veldig ekkelt! Kan ikke folk vaske opp etter seg? Dette er nok deffinitivt det verste med å bo i blokk med mange unge mennsker. Fest fra torsdag til søndag med høy musikk og skriking. Pluss overraskelsene ute i gangene og heisen på morgenen etter... Forrige lørdag var det noen som hadde tisset fra en av balkongene! Æsj, sier jeg bare!

Hvordan har din søndag vært?

- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar