Musikkvideoen vår

Som dere kanskje husker drev vi å spilte inn musikkvideo på skolen her i forrige uke og uken før det. Vi fikk utdelt en sang som vi skulle lage video til, og vi hadde bare én uke på å bli ferdig med alt, så det var en sinnsykt stressende oppgave. Heldigvis fant vi en idé ganske fort, men vi måtte gjøre litt justeringer på den før vi var helt i mål. 

Til å være første gang noen av oss spiller inn noe på alvor følte jeg det gikk ganske bra, men det er mange ting som kunne vært anderledes. Men ut ifra den lille tiden vi hadde, følte jeg det ble så bra som det kunne blitt. Vi er jo ikke akkurat proffesjonelle musikkvideo lagere heller. Hehe. Legger ved litt bilder også fra innspillingsdagen. Husk å endre kvaliteten til HD, så ser det mye bedre ut!

Hva synes du om musikkvideoen?
- Aversano

3 kommentarer

Iselin

30.01.2013 kl.12:46

Så flinke dere har vært, den var jo kjempe bra!

Aversano

30.01.2013 kl.13:09

Iselin: Takk for det, Iselin :)

per

30.01.2013 kl.15:37

bra ide, dårlig gjennomført

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits