Antrekk 21.01.13

Hurra! Jeg rakk akkurat å få tatt antrekksbildene før sola gikk ned. Jeiiii! Kom til å tenke på at faktisk er det bare flaks at det ikke er snø i Stavanger om dagen, sånn som det sikkert er over hele resten av landet(?). Det er jo minusgrader her, så hvis det hadde begynt å snø hadde det blitt liggende. Eller, det vil si her i byen ville det blitt til slaps og ekkelheter, men utenfor ville det nok lagt seg. Jeg foretrekker det sånn som vi har det nå; kaldt og bare veier. Det er det beste, selvom jeg skulle ønske det var litt varmere(til tross for at vi er i januar...).

Vi har holdt på med siste finish på musikkvideoen i dag, så nå er snart en uke med lange dager og stress over. Og godt er det. Det blir spennende å se det ferdige resultatet både på vår og de andre gruppenes videoer. Gleder meg litt jeg! 

Likte du antrekket?

Jakke fra Vero Moda // Ponsho fra Vero Moda // Bukse fra Gina Tricot // Støvletter fra Bianco

- AversanoIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits