Antrekk 22.01.13

Fytti katta så kaldt det var i dag! Både jeg og Thomas stod å hoppet på taket da vi skulle ta antrekks bildene tidligere. Og ja, det stemmer, i dag er det Thomas som har tatt antrekks bildene mine. Jeiiii, endelig! Tidligere har jeg bare brukt stativ og fjernkontroll som jo fungerer helt greit, men jeg sliter litt med å få riktig fokus. Det er jo ikke noe kult med uskarpe bilder, så da Thomas sa ja til å ta bildene i dag ble jeg veldig glad. Takk søte Thomas!

Nå skal vi spise masse god student middag, pølser og potetmos. Haha! Og så kommer jo dagens utfordring(som jeg ikke har fått enda, hint hint Anette) og noen bilder fra dagens koselige stund på kaffe med klassen og reklame-folket. 

Hva synes du om antrekket?

Ponsho fra Vero Moda // Bukse fra Gina Tricot // Sko fra Jeffrey Campbell 

- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits