Dagens utfordring: Hvis ikke fotograf, hva ville jeg blitt da?

En skikkelig vanskelig utfordring jeg skulle få i dag, nemlig hva jeg ville vært om ikke jeg kunne blitt fotograf? Jeg satt å tenkte på det en god stund før jeg kom frem til hva svaret mitt skulle være. I løpet av videregående var jeg innom mange yrker jeg kunne tenke meg, men det var vel ingen av dem som var helt riktig for meg. På et tidspunk skulle jeg bli advokat, et annet webdesigner. Et ganske stort sprik i mellom akkurat de to yrkene, og det er det for såvidt i mellom fotograf og det jeg kunne tenke meg å blitt hvis ikke jeg skulle være fotograf.

Helt siden jeg var liten har jeg hatt stor lidenskap til dyr, så fra jeg kunne tenke selv ville jeg bli veterinær(som alle andre jenter når de er små). Bortsett fra en liten periode da jeg oppdaget McDonald's og Happy Meal. Da ville jeg såklart jobbe på Macen siden da kunne jeg jo spise Happy Meal hele dagen lang. Var vel omtrent 6år da ja...

Anyways, hvis jeg kunne velge å bli akkurat det jeg ville måtte det blitt veterinær. Helt frem til 2.klasse på videregående var det det jeg skulle bli. Dessverre for meg er jeg ikke noe flink i realfag så da jeg hadde min første kjemi-time, fant jeg fort ut at dette ikke var noe for meg. Jeg hadde nok ikke hatt det noe greit om jeg fortsatte med noe jeg ikke forstod noe av. Flaksen i uflaksen var jo at jeg fant det ut såpass tidlig at det enda var lov å ombestemme seg og bytte fag.

Jeg er enda veldig glad i dyr og kunne godt tenke meg å jobbe med dem. Å for eksempel reise til Afrika eller et annet land for å jobbe med dyr er en liten drøm for meg som jeg håper jeg kan oppfylle i løpet av livet. Jeg har jo også en hund som jeg er kjempe glad i. Likevel har jeg lyst på flere dyr, kanskje bo på et lite småbruk en gang? Hvem vet?

Hva er ditt drømmeyrke?


- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits