DRITT DAG!

Årh, i dag har jeg en sånn dag hvor alt bare går galt. Hater sånne dager!
Det hele startet med at jeg forsov meg til skolen. Noe som var skikkelig dritt fordi vi skulle på Lervig Bryggeri å smake på øl! Jeg hoppet ut av senga, slag på meg noe klær og litt sminke og sprintet ut døra. Jeg rakk ikke spise eller noe, som sikkert ikke var så lurt i og med at vi skulle drikke øl hele dagen. Så når jeg kom opp til bussen var den forsinket. Da den endelig kom sa bussjåføren at det ikke var den bussen jeg skulle ta, så da måtte jeg vente enda lengre. Da den bussen han sa jeg skulle ta kom, var det også feil, så jeg havnet på helt feil sted... Heldigvis var denne bussjåføren litt behjelpelig å prøvde så godt han kunne å hjelpe meg med å finne ut av hvilken buss jeg skulle ta.

Da jeg kom på den bussen han mente jeg skulle ta, var ikke det heller riktig. Så da havnet jeg ute på Forus som nesten er i Sandnes. Der skulle han ha pause i 20minutter så jeg kunne jo ikke gjøre noe annet enn å vente der. Etter over 1 time på buss rundt omkring i Stavanger kom jeg endelig tilbake til der jeg startet, så da gikk jeg av der og gikk heller hjem. Skoledagen var jo over likevel, så det var like greit. Jeg som hadde gledet meg sånn til å gå på ølsmaking! Huff og huff.

Heldigvis for meg hadde jeg brownis i kjøleskapet så den koser jeg meg med nå. Noe positivt. Gadd ikke sminke meg til bildene siden jeg er litt furt, så for første gang ever er jeg sminkefri på bloggen. Flasher alle fregnene mine, haha!

Hvordan har din dag vært? 

- Aversano

2 kommentarer

Joachim Steinbru

25.01.2013 kl.15:35

Haha :D

Aversano

25.01.2013 kl.15:39

Joachim Steinbru: Helt ening, haha, ikke noe annet å si enn det :P

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits