God morgen!

God morgen kjære lesere!
Det var skikkelig deilig å stå opp i dag å vite at jeg ikke skal noen ting. De siste ukene har vært fylt med aktiviteter og skole, så å endelig få lov å slappe litt av var helt toppers! I tillegg er det en veldig rolig følelse rundt meg i dag. Det hørtes sikkert rart ut, men det jeg mener er at alt stress er borte. Ikke engang måkene som pleier å sitte på taket utenfor vindu å krangle er her i dag, så jeg er 100% avslappet. Deilig!

I dag tenkte jeg å jobbe litt mer bloggen faktisk. Har mange innlegg planlagt, men som jeg ikke har fått tatt bilder til siden det nesten alltid er mørkt når jeg kommer hjem og har tid til å begynne på det. I morgen skal ukens blogg kåres, så hvis ikke du har meldt deg på enda kan du gjøre det HER!

Hva slags planer har du for dagen? - Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits