Lekent negldesign

I går kveld satt jeg å surfet i mellom tv-kanalene da jeg kom over Jerseylisios marrathonet på TV2 Bliss. Haha, de jentene der lever virkelig ikke etter "less is more"-reglen. Hehe. Uansett ble jeg litt inspirert av å sitte å se på alt dette dilldallet de putter på seg, at jeg bestemte meg for å prøve noe nytt på mine negler. Ikke bare én ting, men fem. Det er jo også blitt ganske populært med forskjellig pynt på alle neglene, så hvorfor ikke teste det ut. Øvelse gjør jo mester. Jeg gikk for en frisk look, med mintgrønn, hvitt og sølv. Det ble jo ganske kult, men ettersom jeg brukte så lang tid på å lage det, er jeg allerede lei av dem. Hehe. Så i dag skal jeg begynne på et nytt design.

Grunnen til at det er blitt såpass mye neglelakking i det siste er siden Thomas ikke er hjemme. Hehe, han er på hyttetur den heldiggrisen. Jeg skulle egentlig også være med, men jeg måtte egentlig på skolen i går. Men hvis dere har lest innlegget under, vet dere jo hvordan det gikk... Hvis ikke du har lest innlegget, finner du det HER!

Hva synes du om neglene, kult?For å få til disse forskjellige neglene brukte jeg følgende:


Glitter fra Søstrene Grene // "Mint Madness" fra H&M // Blank neglelakk fra H&M // Hvit neglelakk fra Depend // Diamanter fra ebay // Sminkekost og pinsett.

- Aversano

4 kommentarer

Celine

26.01.2013 kl.16:36

ojj så sykt stilig!

Supermuminheels: LINDA JOHNSEN

26.01.2013 kl.16:43

fantastiske bilder

Aversano

26.01.2013 kl.17:20

Celine: Takk, Celine!

Aversano

26.01.2013 kl.17:20

LINDA JOHNSEN: Takker!

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits