Antrekk 28.01.13

Egentlig hadde jeg ikke tenkt til å ta bilder av antrekket mitt i dag siden det begynte å regne noe helt sinnsykt akkurat i det jeg kom hjem, og jeg ville jo ikke ødelegge kamera! Men så fant jeg en ganske genial løsning om jeg så skal si det selv. Jeg fant en plass hvor kamera fikk stått under tak, men som fremdeles hadde masse lys sånn at antrekket kom frem på bildene. Jeg er litt fornøyd med det! Hehe.

Savner egentlig å ta ordentlige bilder, heldigvis er det en bilde-del i det prosjektet vi har på skolen nå, men likevel litt kjipt siden det ikke er helt min sjanger. Produkt-foto på knall hvit bakgrunn and that's it, er jo ikke akkurat spennede... Men får jo bare gjøre det beste ut av det! 

Har du hatt en fin dag i dag? Likte du antrekket?

Genser fra Bik Bok // Kjole fra Nelly.com // Strømpis fra Cubus // Sko fra Monella.se // Smykke fra Gina Tricot

- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits