Hjemme fra shoot

Det var ikke mer enn at jeg hadde skrevet i forrige innlegg at jeg savnet å ta ordentlige bilder, så tikket det inn en melding på mobilen om fotoshoot. Det var Joachim som hadde booket studio og hadde noen timer med tid han ville prøve noe nytt på, så da var det bare å komme seg tilbake til skolen. Det er jo veldig morsomt å være i studio når det er to fotografer som er der for vi lærer noe begge to, selvom den ene er forran kamera. Bildene ble veldig kule, litt anderledes enn jeg er vant til. Vanligvis pleier jeg å ha sånne søte, smilende shoots, mens denne var mer tøff. Det liker jeg! Også var det veldig kult lys vi fikk til.

Skal selvfølgelig vise dere bildene når jeg får dem! Jeg gleder meg hvertfall veldig til å se dem. Er helt utslitt nå, så gleder meg til å legge meg, men først må morgendagens antrekk finnes og veska pakkes til skolen i morgen. Ha en flott kveld videre søte lesere!

Hva har du gjort i kveld?

- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits