Slaskedag

For en dag. Timene har jo bare flydd avsted! Antar det er hva som skjer når man bare sover, momser i seg cupcakes og ser på serier en hel dag. Føler meg litt bedre nå enn jeg gjorde i dag tidlig, men ikke helt topp enda. Så det er litt kjedelig... Men men, får jo bare gjøre det beste ut av det.

Har begynte å se på en ny serei som heter Underemployed. Det er en MTV serie som egentlig skulle begynne på tv nå på søndag, men i USA er den allerede ferdig med første sessong. Scoore for min del, hehe. Den minner litt om Awkward som også går på MTV, bare med flere mennesker og litt andre problemer. Pluss de er ferdig med alt av skolegang, så det er ikke de klassiske High School problemene som kommer opp hele tiden. Karakterene er veldig lette å like og det er lett å følge med på handlingen. Ganske bra serie faktisk, men jeg tror den er litt mer jente-serie enn gutte-serie selvom det er like mange gutter og jenter med i den. Bør sjekkes ut!

Hva har du gjort i dag?

- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits