Antrekk 31.01.13

Merp! Innlegget kom litt sent i dag, men bedre sent enn aldri. Grunnen til det kom sent er at jeg måtte vaske leiligheten først. Thomas tvang meg... neida, det var min tur. Vi har nemlig en ordning på at vi gjør det annen hver gang. Ganske kjekk løsning egentlig, utrolig nok var det Thomas sin idé. Var faktisk litt redd for at det skulle bli mørkt før jeg var ferdig, men jeg rakk det akkurat.

Men nok om det! I dag har vært en veldig morsom dag på skolen, Renate og Joachim gaffateipa meg fast til en stol, men jeg klarte å rømme. Haha, følte meg passe smart da! Klarte å stjele en tusj og ei øl som egentlig skulle fotograferes før de fanget meg i gjen. Skikkelig kriminell type hun her altså! Senere skal jeg møte dem begge på Checkpoint Charlie for å ta en øl eller to. Det er nemlig to for en der i kveld, så det blir koselig. Hihi.

Synes om antrekket?

Genser fra Cubus // Belte fra Cubus // Bukse fra GIna Tricot // Sko fra Converse

- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits