Antrekk fra januar

Tenkte å ta en liten oppsummering av de forskjellige antrekkene mine fra januar. Det ble jo ikke så rent få heller. Tror dette må ha vært den måneden med flest antrekk, helt klart! Det har sikkert med å gjøre at jeg har vært mye mer på skolen denne måneden enn jeg var i fjor. Merker jeg gleder meg til ferie nå, er så sliten av å jobbe så mye med skolearbeid, det er nesten ikke morsomt lengre. Gleder meg til å begynne å ta ordentlige bilder igjen!

Selvom denne måneden har vært full av antrekk planlegger jeg enda å bli enda bedre på å ta antrekk-bilder. Jeg pleier jo ikke ta bilder i helgene, dager jeg ikke er på skolen eller når jeg drar ut for eksempel, så det tenker jeg å bli bedre på. Må bare få byttet ut noen av klærne i skapet først, for har jo nesten brukt alle opp. Blir nok litt mer spennende etter ferien når jeg har fått hentet dem!

Hvilket antrekk liker du best?- Aversano

3 kommentarer

Lea

01.02.2013 kl.17:08

Hei, aversano

Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)

Mathilde

01.02.2013 kl.17:13

Nydelig du :)

Supermuminheels: LINDA JOHNSEN

01.02.2013 kl.17:16

peeeent=)

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits