Endelig ferdig!

Endelig kan jeg si meg ferdig med dette prosjektet. Nå har jeg vært på skolen altfor lenge, og kan nesten ikke vente med å få kommet meg hjem! Har så mye jeg må gjøre før jeg kan legge meg at det er nesten ikke vits i å sove før jeg må stå opp igjen... DRITT! I morgen reiser jeg og Thomas til Mandal for en ukes vinterferie, og jeg har enda ikke begynt å pakke! Blir nesten litt stressa av å tenke tankten, men det er jo ikke så mye annet å gjøre med det enn å få det gjort.

Som dere ser så er brosjyren for Lervig Aktiebryggeri og det handler om øl. Vi skal pressentere den for kunden i morgen, så det blir spennende å se om den faller i smak. Jeg begynner å bli litt blind på den nå som jeg har holdt på med den så lenge at jeg ser ikke om den er bra eller dårlig. Håper likevel på det beste.

Nå må jeg komme meg hjem å legge meg, god natt søte lesere og sov godt!

Husk å melde deg på konkurransen jeg har gående HER!

- Aversano

2 kommentarer

Andrea Sveinsdottir

08.02.2013 kl.15:25

Så søt blogg du har :)

Aversano

09.02.2013 kl.11:32

Andrea Sveinsdottir: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits