Dagen i dag & gave fra mamma

Åh, denne dagen har gått i ett sett! Først var det lunsj med mine, dine og våre(fant ikke noe bedre å kalle den lille gruppa vi var til lunsj). Vi var på Hr.Redaktør og spiste god mat og koste oss veldig. Etter det skulle jeg kjøre mamma til Kristiansand hvor hun skulle på besøk til ei venninne. Skal faktisk hente henne senere, så dagen er ikke helt over enda. Mens jeg var i Kr.sand fikk jeg tatt turen innom DNA for å levere de beige Jeffrey Campell'sene mine til reperasjon. Av en eller annen grunn hadde sålen begynt å løsne på begge beina... Sånn kan vi jo ikke ha det!

Da jeg endelig kom meg tilbake til Mandal måtte jeg et ærend for pappa, før jeg måtte på butikken igjen for å handle meg noe snacks til MGP finalen i kveld. Det begynner å lukte ferdig pizza her nå, så jeg føler det snart er greit at jeg slapper av litt. Alt i alt har det vært en topp lørdag, men jeg har litt dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått blogget noe særlig... Men nå vet dere hvertfall hvorfor.

Jeg skrev jo i går at jeg skulle vise dere hva jeg fikk i gave av mamma for noe da jeg kom hjem, så her er det. En kjole, en cardigan, strøpebusker og ei bok som jeg har hatt lyst til å lese. Historien om Pi. Den er jo også filmatisert, så det skal bli spennende å se hvordan boken er i forhold til filmen. For en gang skyld får jeg lest boken før jeg ser filmen!

Hvordan har din lørdag vært?

- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits