Bilder fra i går

I går var det jo både morsdag og fastelavens, så det var jo litt av en happening. Jeg skulle vel egentlig publisert disse bildene i går, men jeg hadde allerede blogget så mange innlegg, pluss at det rett og slett ble så sent at jeg heller valgte å gå å legge meg. Søvn må man jo ha! Jeg fikk også begynt på boka mamma gav meg. Fikk lest noen kapittel i går, så det blir spennende å se hvordan ting utarter seg.

Men tilbake til gårsdagens feiringer. Fastelavens feiret vi selvfølgelig med fastelavensboller med krem inni. Jeg vet ikke hva som er det riktige, om det er med vaniljekrem eller fløtekrem, men samma kan det være. Vaniljekrem er sååå mye bedre og ikke så kvalmende som fløtekrem, så i mitt hode er det det riktige. Det passet jo også ganske fint med baking siden det var morsdag. Mamma fikk en søt blomst og ei veldig kul potte(syntes i hvertfall jeg, og det så ut som mamma likte den også!). Jeg hadde også laget kort og Joachim hadde kjøpt kakao som vi kunne ha til bollene. Nam nam!

Hvordan feiret du gårsdagen?


- Aversano

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits