Antrekk 13.02.13

God formiddag kjære lesere!
Jeg har allerede vært oppe endel timer faktisk, ganske utrolig med tanke på at jeg har ferie. Men det har sin forklaring. Tidligere i dag var jeg hos tannlegen og sjekket og pusset opp tennene. Den snille mammaen min gav meg nemlig dette også i bursdagspressang.Jeg hadde null hull, hurra! Tror alltid jeg har hull når jeg skal til tannlege, så jeg blir like overrasket hver gang. Oppussingen av tennene trengte jeg sårt, det er over ett år siden sist gang hvis ikke jeg husker feil. Jeg har nemlig to ståltråder på baksiden av tennene som gjør det vanskelig å få pusset ordentlig bak der, så da må tannlegen hjelpe til litt innimellom. Nå er tennene mine silkemyke og rene. Deilig!  

Om ikke så altfor lenge til så skal jeg tusle meg ned til frisøren også, enda en gave fra den snille mammaen min. Der skal jeg klippe tuppene, kure håret og få deilig hodebunnsmasasje. Gleder meg!

Synes om antrekket?

Genser: ONLY // Bukse og smykke: Gina Tricot // Belte: Cubus // Sko: Jeffrey Campbell

- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits