Antrekk 14.02.13

Egentlig skulle jeg blogge antrekket mitt før jeg dro til Kristiansand i dag, men det rakk jeg rett og slett ikke. Etter å ha kriget med håret mitt i halvannen time begynte tiden å bli knapp, så da måtte jeg rett og slett bare sette meg i bilen å kjøre. Men bedre sent enn aldri, eller hva?

I Kristiansand var jeg på DNA å hentet de andre JC skoene mine. De hadde jo gått i stykker, så de måtte til skomakeren en liten tur. Jeg var helt overrasket over hvor god service de hadde der og hvor raskt alt gikk. De ble levert på mandag og var ferdig fikset på tirsdag. Det er ikke verst! Vanligvis må man vente ganske så lenge på å få fikset noen sko, spesielt nå på vinterstid. Så alt dette var en veldig positiv opplevelse.

Etter skoene var hentet, møtte jeg mamma og min bror i Søgne hvor vi tok en liten runde i butikkene der. Alle tre fikk vi masse nytt. Mamma fikk noen fine topper, Joachim nytt pyntetøy, og jeg ei ny kåpe og nye sko. Det var halv pris av halv pris så vi gjorde noen skikkelige kupp! Jeg er storfornøyd i hvert fall!

Hva har du gjort i dag? Likte du antrekket?

Blazer og bukse: Gina Tricot // Topp: Bik Bok // Smykke: Gina Tricot // Sko: Jeffrey Campbell

- Aversano

6 kommentarer

Ranveig

14.02.2013 kl.17:59

Kjempefint antrekk!

Elsker både blazeren din og skona dine.

Du har veldig fin blogg og eg håper du vil kommentre min blogg tilbake :-)

♛Rebecca Coralie

14.02.2013 kl.18:01

Sykt fint! Digger skoa!!

Aversano

14.02.2013 kl.19:14

Ranveig: Tusen takk, Ranveig! Du har en veldig fin blogg du også :)

Aversano

14.02.2013 kl.19:15

Rebecca Coralie: Takk! Ja, de er helt fantastiske! JC-love :)

Karoline

14.02.2013 kl.19:45

kjempe stilig :D

Aversano

14.02.2013 kl.22:35

Karoline: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits