Antrekk 15.02.13

Plutselig begynte det å snø masse, masse mens jeg var ute å skulle ta antrekks-bildene. Flaks for meg hadde jeg på meg den nye, deilige jakken min. Den er så deilig og ikke minst varm. Hadde nesten ikke lyst til å gå inn igjen for å ta den av. Haha! Heldigvis skal jeg snart ut igjen. Hoho, koser meg skikkelig jeg. Ja, jeg er rar!

Ganske så snart er det ut på shopping nok en gang. Det er "Ut i 100"-uke her i Mandal så alle butikkene og restaurantene har masse gode tilbud. På alle restaurantene kan du spise en deilig hovedrett til bare 100kr, og i de forskjellige butikkene har alle gode tilbud til bare 100kr. På Cubus er det 100kr for alle mascaraer, så der skal jeg! Det er jo et skikkelig kupp! Den mascaraen jeg bruker koster egentlig 170kr, så nå får jeg to for prisen av én, nesten. Jeg må jo bare slå til! Det er jo tross alt forbruksvare! Men nå må jeg nesten løpe hvis jeg skal rekke ned til byen før klokka 4. Vi blogges!

Forresten; husk å melde deg på konkurransen HER! Siste mulighet til å melde seg på er nemlig i dag!

Synes om antrekket? Falt det i smak?

Jakke: Freequent // Genser: Nelly.com // Bukse: Gina Tricot // Sko: by Burn

- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits