Kveldskos

Åh, denne dagen har vært fylt med husmor-oppgaver. Jeg har vasker og støvsugd, ryddet, laget ukesplan og vært å handlet for hele uka. I tillegg har jeg laget middag til meg og Thomas. I dag ble det en ny oppskrift som vi ikke hadde prøvd før som het Hverdagsgryte. Det var faktisk veldig godt, så jeg er god og mett. Men selvom jeg er god og mett er det alltid plass til litt godteri i magen. Broren til Thomas var i England i helgen så han hadde kjøpt vingummi til Thomas i tax free'en. Det var selvfølgelig jeg veldig happy for, for jeg digger vingummi! Det er skikkelig godt! Nam, nam, nam.

Mens jeg gomler i meg litt vingummi skal jeg se på alle seriene jeg ikke fikk sett i løpet av uka som har gått, først ut blir Pretty Little Liars, også får vi se hvor det bærer videre. Kanskje Glee? Gleder meg uansett til å roe helt ned og lade opp til første skoledag i morgen. 

Dere må ha en fortsatt fin kveld alle søte lesere!

- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits