Antrekk 19.02.13

Åh, beina mine er helt utslitte i dag. Etter en hel dag på skolen, noen timer på shopping med og i tillegg gåturen til og fra skolen tar virkelig på. Men det er virkelig verdt det. Man føler seg så mye bedre når man har på seg noen høye hæler, hvert fall gjør jeg det.

Om ikke så lenge skal jeg og Thomas på visning på en ny leilighet. Vi har funnet ut at den vi bor i nå er for liten og for dyr for oss, så da har vi begynt jakten på en ny leilighet. Forhåpentligvis finner vi den perfekte leiligheten før det store student-rushet begynner. Det er så vanskelig å finne noe når det er evig mange andre mennesker som ringer og sender mail til alle de samme utleierene. Så vi håper på det beste.

Btw; Skinnbuksene jeg har på meg i dag fikk jeg av mamma da vi var på salget i Mandal i forrige uke. De var satt ned fra 1100kr til 100kr!!! Det er jo helt sinnsykt!

Synes om antrekket?

Jakke: Freequent // Genser og skjorte: Gina Tricot // Skinnbukse: Karisma // Sko: Jeffrey Campbell

- Aversano

2 kommentarer

HallaDigger

19.02.2013 kl.17:08

dritkult :D

Aversano

19.02.2013 kl.21:05

halladigger: Takker!

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits