Antrekk 20.02.13

Oh, what a wonderfull day! I dag har vi hatt gjesteforelesning av en av norges beste pressefotografer, Tommy Ellingsen. Vi har sett på masse bilder og lært masse om hvordan det er å være pressefotograf. Han fortalte mange historier fra når han var i Syria, Libanon og mange andre plasser. Så det har vært en riktig så spennende dag, men jeg har jo innsett at det er vanskeligere å være pressefotograf enn man kanskje skulle tro. For å få de ultimate bildene som "snakker" til folket må man hvertfall ikke være redd for å krysse grenser.

Vi var også inne på World Press Photo for å se hvem som vant årets pressefoto. Det er sykt sterke bilder, og man ser fort at vi er veldig skånet her i Norge. Det er ikke mye blod og elendighet vi ser i aviser, magasiner eller på TV her i Norge i forhold til andre land. Vi så også en serie fra Utøya som virkelig viser hvor jæveli det var der ute. Jeg kjenner ingen som var påvirket av Utøya så for meg er det ganske fjernt. Jeg har også kjørt forbi Utøya mange, mange ganger da jeg bodde i Hønefoss, men det har liksom ikke vært aktuelt for meg. Det er fælt å si det på denne måten, men det er fakta. Likevel føler jeg nå en mye større sorg for dem som var der, enn jeg gjorde før jeg så bildene. Hvis du også vil se bildene, kan du gjøre det HER!

Det var kanskje litt galt av meg å dra inn et så seriøst tema i et antrekk-innlegg, men det kom liksom bare. Det er hva som har vært sentralt for meg i dag, så da tenkte jeg å dele det med dere.

Hvordan har din dag vært? Likte du antrekket?

Jakke og genser: Cubus // Smykke: gave // Bukse: Gina Tricot // Sko: Bianco

- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits