Hjemme fra del en av UKM

Ja, da var min første kveld som fotograf for UKM Stavanger over. Det var utrolig mange flinke deltakere i dag, både band, duoer og individuelle artister. Kjempe kult å ha opplavd de unge talentene som befinner seg i denne store byen. Og i morgen kommer det enda flere. Dessverre var det mange som var blitt syke, så de måtte trekke seg, men det er jo sånt som skjer. Det kommer jo en mulighet til neste år også. I tillegg til alle som sang og spilte var det også noen som hadde spilt inn en film, så det var litt artig å se. Blir spennende å se hva som kommer i morgen, og hvem som blir kåret til vinneren.

Nå skal jeg kose meg med tacoen, så ferdig Idol og ikke minst se Senkveld før det sikkert blir natta på meg. Må ha masse energi til i morgen så jeg holder ut hele natten, hehe. Jeg skal jo som sagt fotografere på UKM i morgen også, før jeg skal på innflytningsfest med masse folk fra NKF. Blir spennende!

Ha en fortsatt fin kveld alle søte lesere!- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits