hits

Gårkveldens antrekk

Egentlig er jeg ikke sikker på om gårkvelden er et ord en gang, men jeg velger å bruke det likevel. Man kan jo si gårsdagen, så hvorfor ikke gårkveldens?

Anyways, jeg ble fornøyd med antrekket. Det var konfertabelt, lett og ledig og egentlig bare deilig. Kvelden i går var utrolig morsom. Først var vi en gjeng fra NKF på innflytningsfest hos Anders og hans roommates. De hadde en kjempe fin leilighet, det må bare sies. Helt spill ny, lys og veldig stilren. Ikke en typisk gutte-leilighet, så det var en positiv overraskelse. Det var god stemning og alle koste seg før vi skulle ned til byen. I byen skulle vi egentlig på et utested som heter Alf & Werner hvor vi hadde bestilt bord, men jeg var ikke gammel nok til å komme inn der... Skjønner ikke hvorfor det skal være 23års grense, aldersgrensen på all alkohol er jo 20år... Jaja.

Mens vi stod i køen der traff jeg plutselig på Ariel og noen av vennene hennes. Hun var heller ikke gammel nok, så da gikk vi heller på et sted som heter Hall Toll hvor vi var VIPs, hehe. Jeg og Ariel danset hele kvelden og forbrant sikkert kalorier for en hel uke! Haha, det var veldig morsomt, men herregud så sliten man blir! Alt i alt en flott kveld med flotte mennesker.

Hva gjorde du i går?

Blazer: Cubus // Kjole: Gina Tricot // Smykke: ebay // Armbånde: Husker ikke // Sko: Jeffrey Campbell

- Aversano

2 kommentarer

Tran Nguyen

24.02.2013 kl.18:37

Fine deg! Høres ut som en fin kveld! :)

xx

Aversano

24.02.2013 kl.19:40

Tran Nguyen: Hehe, det var en veldig bra kveld :)

Skriv en ny kommentar